Kontakt os på
telefon
󰀑
7021 7400
󰀑 7021 7400

Donationer og sponsorater

Engelsted Petersen, statsautoriserede revisorer, støtter forskellige formål og sportsklubber med donationer og sponsorater.

På nuværende tidspunkt støtter firmaet følgende formål og sportsklubber;

 

Svovlstikkerne:

Svovlstikkerne er en lille hjælpeorganisation, der består af nogle mennesker fra Næstved, som prøver at gøre julen bare lidt bedre for dem, der ikke har så meget. Svovlstikkerne blev stiftet den 3. oktober 2010, og ideen til juleuddelingen og Svovlstikkerne udspringer fra Frimurerne.

Igennem blandt andet foredrag og aktiviteter skaffer svovlstikkerne midlerne til julepakkerne, hvor der indgår et komplet måltid mad til en hel familie + legetøj til alle børnene. Svovlstikkerne står for indkøb og pakning af disse julepakker, men selve udvælgelsen af værdigt trængende sker gennem Frelsens Hær, lokale kirker og Røde Kors. For mere information se Svovlstikkernes hjemmeside www.svovlstikkerne.dk

Engelsted Petersen støtter foreningen ved kontingenter samt vederlagsfri rådgivning og arbejde i forbindelse med erklæringer etc.

 

Næstved Boldklub:

Næstved Boldklub er et af Næstveds flagskibe. Klubben var tidligere blandt de bedste fodboldhold i landet, men har igennem de senere år været henvist til 1. og på nuværende tidspunkt 2. division. For nærmere information se www.naestvedboldklub.dk

Engelsted Petersen støtter Boldklubben via medlemskab i Business Club samt Champions Club, som består af en mindre skare af sponsorerne, der har stillet risikovillig kapital til rådighed for, at Klubben kan tegne spillerkontrakter.

Engelsted Petersen har et såkaldt “grønt hjerte” og håber, at Klubben vil opnå fremgang og indenfor en kort årrække igen vil være at finde blandt de bedste fodboldhold i landet. Det er vor opfattelse, at Boldklubben er synonym med Næstved, og at det er i byens og erhvervslivets interesse, at Boldklubben opnår gode resultater.

 

Team Fog Næstved Basket:

Team Fog Næstved Basket er blandt ligaens absolut bedste baskethold. Klubben ledes professionelt, og der arbejdes intenst med nye sponsorer, arrangementer og ikke mindst at bevare det høje sportslige niveau. For nærmere information se www.nifbasket.dk

Engelsted Petersen støtter Basket som plussponsor.

Ligesom Boldklubben er Basket synonym med Næstved, og det er i byens og erhvervslivets interesse at bakke Klubben op, således at det sportslige niveau kan bibeholdes.

 

Næstved Golfklub:

Næstved Golfklub er lokalområdets største golfklub målt på medlemmer. Klubben drives af en arbejdsom bestyrelse og et stort antal frivillige men engagerede medlemmer. Klubben har en stor og talentfuld juniorafdeling, der udvikler talenter, som kan spille med i den nationale elite. For nærmere information se www.naestvedgolf.dk

Engelsted Petersen er sponsor for Banens hul 2 samt for 3 huller på par 3-træningsbanen.

 

Askov Ridecenter:

Askov Ridecenter har siden 1990 udviklet sig fra at være en beskeden hestepension med en enkelt lille ridebane til i dag at råde over:

  • 39 heste- og ponybokse i moderne klimareguleret stald
  • 8 heste- og ponybokse i gammel hyggelig selvpasser-stald
  • Stort moderne ridehal samt opvarmede sadelrum med skabe
  • Oplyst og uoplyst udendørs ridebane

Ridecenteret ejes og ledes af Harriet Frandsen og betjener et stort antal unge fra lokalområdet. For nærmere information se www.frks.dk

Engelsted Petersen er skiltesponsor i Ridehallen.

 

Annettes Dansestudie:

Danseskolen er en af landets ældste. Den blev grundlagt i 1906 af oversergent Aarøe og sidenhen overtaget af Gerd og Gunnar Fylking, som drev danseskolen i 39 år.

I 1985 overtog Annette Svensson danseskolen, som i dag drives efter moderne principper og følger de nye tendenser indenfor dansens verden. For nærmere information se www.annettesdans.dk

Engelsted Petersen støtter ved tøjsponsorat – sammen med Farvemessen Gulve og Profilbutikken – de to dygtige discodansere; Sofie Engelsted Petersen og Anna Andersen. Pigerne vandt senest SM i Køge i februar måned 2014 og forventes at opnå en topplacering ved DM i maj måned 2014.

 

Børnehjemmet ved foden af Kilimanjaro:

ENGELSTED PETERSEN yder finansiel støtte til et børnehjem og skole (The Kilimanjaro English Nursery School) ved foden af Kilimanjaro.

Skolen, som blev oprettet i 1994, er en udendørs skole for fattige børn i Kilimanjaro-området, og i 1997 etableredes desuden børnehjemmet for forældreløse børn i alderen 3-8 år i Tanzania, hvor deres forældre hovedsageligt er døde som følge af malaria, HIV eller andre tragiske årsager. P.t. er der ca. 300 elever på skolen og 45 elever på børnehjemmet.

peak

Edward Lazaro (også kaldet Teacher) tog initiativ til at stifte skolen og børnehjemmet.  Han arbejder herudover som bjergguide, og denne indtægt bidrager til børnehjemmets drift, for eksempel sygdomsbekæmpelse og mad til børnene.

Vort bidrag anvendes blandt andet til dyrkning af tomater, majs og andre afgrøder, som dels kan gøre børnehjemmet selvforsynende, dels kan give positive driftsindtægter ved salg af overskudsproduktion.

Endvidere har Lars B. Petersen adskillige gange besøgt børnehjemmet og skolen, og der hersker en positiv indstilling og livsglæde hos børnene til trods for deres vanskelige situation.

Læs mere om projektet på børnehjemmets egen hjemmeside her.

Der kan læses mere om børnehjemmet på Bolia A/S’ hjemmeside, som vi samarbejder med i forbindelse med projektet.

 sponsor_700x1000px