Kontakt os på
telefon
󰀑
7021 7400
󰀑 7021 7400

Medarbejdere

Revisionsfirmaet ENGELSTED PETERSEN er et statsautoriseret revisionsfirma, som er beliggende centralt i Næstved.

Samarbejdet baseres på en tæt og fortrolig kontakt til den enkelte kunde, og det er vort mål, at kunden skal kunne mærke mennesket bag rådgiveren.

Vi ser frem til at kunne betjene dig som kunde, og du kan altid ringe helt uforpligtende til os. Vi deltager gerne i et gratis møde, hvor du kan få et indblik i, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Til dagligt ledes virksomheden af statsautoriseret revisor Lars B. Petersen og statsautoriseret revisor Martin B. Jensen. Organisationen er meget fleksibel og baseret på en høj grad af tværfaglighed, hvor hver enkelt kunde ofte serviceres af et team, hvor vi vælger den eller de medarbejdere, som både fagligt og ressourcemæssigt egner sig bedst til opgaven.

Der er meget ofte flere personer tæt knyttet til hver kunde for at sikre kommunikationen med kunden og kvaliteten af vor rådgivning.

 

Lars B. Petersen

Statsautoriseret revisor
Lars ved alt om skat og lidt til. Han er statsautoriseret revisor fra 1992 og startede ENGELSTED PETERSEN i 1995. Lars er også ekspert i generationsskifte og køb/salg af virksomheder.

󰀎

󰀝4026 4441

Jens Juul

Revisor
Jens knokler altid for at få alle tallene til ”at hænge sammen” og giver aldrig op. Jens er god til alle typer af virksomheder, brancher og kunder. Jens har været ansat i firmaet siden 1995.

󰀎

󰀝4041 2288

Simon D. Hansen

Revisor, HD
Simon er flittig og effektiv, og han er altid i godt humør. Simon er ”af egen avl” og har været gennem de fleste facetter af det at blive en god revisor. Simon har været ansat her i firmaet siden 2009.

󰀎

󰀝51151035

Lasse Hamann

Revisor-trainee
Lasse er vores nyeste kollega, og har hurtigt vist sig skrap i revisorfaget. Han har et fantastisk overblik, som gør ham super skarp på detaljerne. Lasse har været ansat i revisorfirmaet siden 2015.

󰀎

󰀝7021 7400

Søren Jensen

Revisor, HD
Søren er vel nok Næstveds stærkeste revisor. Hvis der er en uregelmæssighed, skal han nok fange den. Søren har “sort bælte” i Excel og ved stort set alt om IT. Søren har været i firmaet siden 1995.

󰀎

󰀝4026 4451

Marc M. Tångberg

Revisor, HD
Marc er meget eftertænksom, dygtig og grundig. Marc er ”af egen avl”, det vil sige, at vi valgte at beholde ham, da han blev færdiguddannet. Marc har været ansat i firmaet siden 2011.

󰀎

󰀝2240 5202

Helle Petersen

Sekretær
Helle er “første skanse” på kontoret og en dygtig og inspirerende sekretær, som ”holder styr på drengene” og det administrative. Helle er hurtig på tasterne. Helle har været i firmaet siden 1995.

󰀎

󰀝7021 7400